Buddha-Bar Étterem Budapest

Látogasson el a világhírű Buddha-Bar Étterembe, ahol egy minden érzékre kiterjedő élménnyel gazdagodhat Budapest szívében! A Raymond Visan által megálmodott Buddha-Bar brand komplexitásával már az egész világon - így a magyar fővárosban is - lenyűgözi az ínyenc és hozzáértő közönséget.

Milyen ételeket találhat az étlapon?

A gondosan összeválogatott Buddha-Bar zene tökéletesen harmonizál az elegáns ázsiai enteriőrrel. Japán, Kína, Thaiföld és India izgalmas mixe kel életre, csipetnyi francia behatással. A 116 fő befogadására alkalmas Buddha-Bar Budapest Étterem a Váci utcáról nyílik, és szép időben akár a teraszon is élvezheti az ázsiai-fúziós konyha ínyenc fogásait.

Szilveszteri Party 2018

Ünnepelje stílusosan az újévet!

A Buddha-Bar Budapest elegáns pezsgőfogadással egybekötött, 5 fogásos gálavacsorával és fergeteges partyval várja vendégeit szilveszter éjszakáján.

Az „Egy éjszaka a föld körül” témájú partyn DJ MADA, a Buddha-Bar rezidense, táncprodukciók, lézer show és más meglepetések biztosítják a kitűnő hangulatot!

Programok:
19.00: Sushi-, sashimi-, osztriga- és pezsgőfogadás
20.00: 5 fogásos gálavacsora
22.00: Szilveszteri party

ASZTALFOGLALÁS
restaurant@buddhabarhotel.hu ∙ +36 1 799 7302
H-1052 Budapest ∙ Váci utca 34.

GALÉRIA

Buddha-Bar Budapest Étterem a Váci utcáról nyílik, szép időben akár a teraszon is élvezheti az ázsiai fúziós konyha ínyenc fogásait.