LOUNGE

Kövesse a vörös szőnyeggel borított lépcsősort, melynek tetején a Buddha-Bar Lounge egzotikus világa várja Önt! A rezidens DJ-k minden éjjel lendületes világkörüli utazásra csábítják, hiszen a Buddha-Bar hangzásvilága megkapó electro-ethnic ritmusok és törzsi dallamok lüktető, finom harmóniája. A lounge képzeletbeli utazása Latin-Amerikából indul és a Balkán érintésével végül megérkezik a Távol- majd a Közel-Keletre.

Minden, ami szem-szájnak ingere

Nem kell elutaznia, hogy italkülönlegességekre invitálhassa meg üzletfeleit vagy barátait. A lounge-ban 250 különböző italból vagy koktélból válogathat kedvére. Élvezze a világszínvonalú Buddha-Bar koktélokat, melyeket csak nálunk kóstolhat meg, étvágyát pedig ízletes tapas válogatásokkal és gazdag sushi-tálakkal csillapíthatja. Lounge-ból szórakozóhely?! Kora este a Buddha-Bar Lounge a béke szigete: dőljön hátra és lazítson. Ahogy azonban leszáll az éj, a Lounge benépesül, vibráló parti kerekedik, ahogy a vendégek elfoglalják a táncteret.

Nyitvatartás: (Hétfő - Vasárnap): 12.00-02.00
Férőhelyek: 115 ülőhely hatalmas bárpulttal
Elérhetőségeink: (+36 1) 799 7302, restaurant@buddhabarhotel.hu

 

 

 

GALÉRIA

Buddha-Bar Budapest Étterem a Váci utcáról nyílik, szép időben akár a teraszon is élvezheti az ázsiai fúziós konyha ínyenc fogásait.